Megbízható megoldásokat szállítunk Neked


Futószalag helyett a minőségre koncentrálunk. Az egyedi ötletek nálunk nem elcsépelt hívószavak, hanem filozófia. Szokatlanul gondolkodunk, más utakat járunk, céljainkat elérjük. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink hosszútávon is Minket választanak!

Ismerj meg minket

Mit csinálunk?


Elsősorban a pixelháborúban számíthatsz ránk, az online világban vagyunk igazán otthon. Kódokból készítünk kézzel fogható dolgokat. Besegítünk a fejlesztésben vagy nulláról megépítjük, amire szükséged van (frontend, webprogramozás, webáruház, fejlesztés, specifikáció, projekt management).

Mit nem csinálunk?

Nem dolgozunk tegnapra, nem alkudozunk az árakra, nem akarunk a legolcsóbbak lenni, nem keresünk kifogásokat.

Küldetésünk


Sikeres marketingre nincs recept. A hatékony reklám létrehozásához megvannak az eszközeink és tapasztalatunk ahhoz, hogy egyedi ötletek szülessenek. Küldetésünk, hogy olyan kreatív megoldásokkal szolgáljunk partnereinknek, ami valami más, és több, mint az eddigiek. Egyedit és igényeset alkotunk.
Ha nincs ötlete és segítség kellene, ha van ötlete, de nem tudja, hogyan váltsa valóra, mi megoldjuk!

2007 óta vagyunk a piacon, bízhatsz bennünk, amit vállalunk azt teljesítjük! Azt kapod amit kértél, úgy ahogy kérted, akkora amikorra kérted. Miután átadtuk a projektet továbbra is számíthatsz ránk. Szeretjük amit csinálunk, azért csináljuk mert szeretjük. Nem (csak) a pénzért dolgozunk ,hanem az eredményekért.

Írj nekünk!


Üzeneted sikeresen rögzítettük, kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén.

Increst Communication Kft.

1148 Budapest, Bolgárkerék utca 8.
+36 1 410 6030
increst@increst.hu

Kérdése van? Szeretné ha visszahívnánk?
Írjon nekünk az alábbi űrlap kitöltésével, kollégáink hamarosan keresni fogják!