Kik vagyunk?


Az ön szemében informatikusok vagy akár UFÓ-k. Valójában véve pedig olyan komplex és tapasztalt szakemberek, akik jellemzően kis és közepes vállalatok üzleti igényeire, problémáira képesek megbízható és működő digitális megoldásokat szállítani. A szoftverfejlesztésen és az egyedi digitális megoldásokon elkészítésén túl tőlünk egyszerre számíthat üzleti tanácsokra, marketing javaslatokra, értékesítést segítő megoldásokra is úgy, hogy mi nem csak beszélünk róla, hanem meg is csináljuk Önnek. Számos hazai vállalkozásnak segítettünk a növekedésben a legkülönfélébb digitális megoldásokkal.

Mit csinálunk?

Konkrét megoldásaink?


Digitalizáció

Napjainkban amikor a körülöttünk lévő világ gyakorlatilag a felhőben működik még mindig számos cégvezető kitart a jól bevált módszereknél. A nyilvántartásokat papíron vezetik, offline szoftvereket használnak és így megfosztják magukat az azonnali információ forráshoz való hozzáféréstől. A digitalizáció nem más, mint hogy az adatokat nem papírra rögzítjük és dossziékban tároljuk, hanem az interneten keresztül bármikor hozzáférhetővé tesszük az arra jogosultak számára egyszerűen és biztonságosan. A digitalizáció segítségével időt, energiát és pénzt lehet megtakarítani. Gyorsabbá és egyszerűbbé válnak a folyamatok.

Automatizáció

Minden cégnél számos meglévő feladat automatizálható lenne. Minden cégben ül néhány kolléga, aki olyan munkát végez amely automatizálható lenne. A munkaerő nem csak költséges, de lelke is van és gyakran hibázik is. A szoftveres automatizálás egy pontosan definiált robotmunka, amely nem megy szabadságra, nem lesz beteg, nem kér fizetés emelést, nem lesz az Ön konkurenciája. A nap 24 órájában hangtalanul teszi a dolgát hibamentesen.

Az automatizációt különösen jól használhatjuk az alábbi esetekben: Drága és lassú adminisztratív feladatok kiváltására, Árajánlatok készítésére és után követésére, Digitális feladatok felgyorsítására, Megrendelések folyamatainak kezelésére, Különböző rendszerek és szoftverek közötti adatok mozgatására szinkronizálására

Az automatizálással, idöt, energiát és pénzt takarít meg. Miközben felgyorsulnak a feladatok és gyakorlatilag nullára csökken a hibás vagy el nem végzett feladatok száma.

Minden olyan feladatot, munkafolyamatot amit le lehet írni, be lehet tanítani valakinek azt jellemzően automatizálni is lehet. A legtöbb esetben a látszólag személyhez kötődő szubjektív dolgokra is van automatizálható megoldás.

Az automatizálás nem minden esetben milliós költség és bonyolult feladat. Néha nevetségesen alacsony költséggel vagy akár létező és ingyenesen használható szoftverekkel milliókat spórolunk megrendelőinknek!

FONTOS! Ha nem próbál ki bennünket, akkor Önnek nem tudunk egyetlen perc időt és egyetlen forintot sem megspórolni.

Küldetésünk

Küldetésünk


Ha a megbízhatóság, az alaposság, a kreativitás, a határidő és a garancia fontosabb az árnál, akkor mi biztosan találunk digitális megoldást üzleti problémáira! Mi értjük az Ön üzleti igényeit/problémáit/kihívásait és tudjuk hogyan fejlesszünk ezekre szoftveres megoldásokat. Ötleteink egytől egyig megvalósíthatóak és belátható időn és elfogadható költségvetésből elkészíthetők. Mi a földön járunk, nem kell félnie, hogy használhatatlan ötletekkel bombázzuk majd. Az eredeti problémán túl olyan lehetséges problémákra is szállítunk megoldási ötletet amire ön első körben nem is gondolt. Javaslataink esetében figyelemmel vagyunk a megtérülésre. Nem egy csillagrombolót készítünk önnek egy lendületben, hanem feldaraboljuk a fejlesztést és először azt a részét készítjük el amely rövid idő alatt közelebb viszi önt a megoldáshoz. Miközben a következő modulokon dolgozunk az első fejlesztési kör költségei már elkezdhetnek megtérülni önnek.

2007 óta vagyunk a piacon, bízhat bennünk, amit vállalunk azt teljesítjük! Azt szállítjuk amiben megállapodtunk, úgy ahogy megállapodtunk , akkora amikorra megígértük. Miután átadtuk a projektet továbbra is számíthat ránk.

Írj nekünk!


Üzeneted sikeresen rögzítettük, kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén.

Increst Communication Kft.

1148 Budapest, Bolgárkerék utca 8.
+36 20 486 1321
increst@increst.hu

Kérdése van? Szeretné ha visszahívnánk?
Írjon nekünk az alábbi űrlap kitöltésével, kollégáink hamarosan keresni fogják!